fbpx

Ομορφιά και αντιγήρανση – Τεύχος 98 Holistic Life

Categories Βελονισμός, Άρθρα, Ενεργειακή θεραπεία, Μασάζ, Τύπος Posted on

Το beyond home δημιούργησε για εσάς τον καλύτερο συνδυασμό ολιστικών θεραπειών για ομορφιά και αντιγήρανση προσώπου , αδυνάτισμα και συναισθηματική ισορροπία.

 

Συνδυάζοντας εβδομαδιαία τον αισθητικό βελονισμό , την ενεργειακή θεραπεία και το μασάζ θα δείτε το σώμα, το πρόσωπό σας και την ψυχολογία σας να βρίσκουν ξανά την χαμένη τους ομορφιά.

 

Η ομορφιά και η υγεία ξεκινούν από την αυτογνωσία και την κατανόηση. Πολύ συχνά, αντιμετωπίζουμε προβλήματα μόνο επειδή χάνουμε την επαφή με το σώμα μας και την ισορροπία της ενέργειας μας. Όταν νιώθουμε άσχημα με το σώμα μας ,παρατηρούμε ότι και τα συναισθήματά μας και οι σκέψεις μας είναι άσχημες , και πολύ συχνά σε αυτές τις περιόδους της ζωής μας συμβαίνουν συχνά τραυματικά γεγονότα – αυτό είναι ένα σημάδι ότι η αρμονία είναι διαταραγμένη και οι ενέργειές μας δεν λειτουργούν σωστά. Για να εναρμονιστεί η ενέργειά σας  και να απαλλαγείτε από προβλήματα, σωματικά και ψυχολογικά, για να γίνουν τα πράγματα καλύτερα και πιο όμορφα για σας , είναι πολύ σημαντικό να αρχίσετε να εργάζεστε ταυτόχρονα σε διάφορα επίπεδα.

Στο beyond home σας δίνουμε την ευκαιρία και την δυνατότητα να βρείτε την ομορφιά στο σώμα και τον νου σας . Χρησιμοποιώντας διάφορα εργαλεία όπως ο βελονισμός, το μασάζ, η ενεργειακή θεραπεία, μπορείτε να έχετε τα πιο ισχυρά και εξαιρετικά αποτελέσματα σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα.

Η ενεργειακή θεραπεία βοηθά ενεργά να απαλλαγείτε από συναισθηματικά μπλοκαρίσματα.

Το μασάζ ξεκινά τις διαδικασίες της επιταχυνόμενης ανανέωσης του συστήματος στο σώμα και βελτιώνει την εμφάνιση, και επίσης βοηθά στην δημιουργία επαφής μεταξύ συνείδησης και σώματος

 

Ο αισθητικός βελονισμός είναι μια ιδιαίτερη, πρακτική τεχνική που μπορεί να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στην βελτίωση της εικόνας του προσώπου μας  και του σωματός σας , έχοντας παράλληλα μεγάλα οφέλη στην γενικότερη υγεία και ευεξία σας.

Η πραγματική ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και το κάλλος μας είναι άρρηκτα δεμένο με την υγεία μας.

Αυτοί οι δύο κανόνες αποτελούν τα θεμέλια μιας πρακτικής εφαρμογής του βελονισμού που πολλοί δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει. Αυτή της αισθητικής και της αντιγήρανσης.

Αισθητικός βελονισμός είναι μέρος της εφαρμογής της Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής (ΤCM) πάνω στην εικόνα, την ομορφιά και την υγεία του ανθρώπου. Η Κινεζική Ιατρική κοιτάει το ‘Ολον και λειτουργεί εξατομικευμένα για τις ανάγκες του ανθρώπου, καταλαβαίνοντας τι είναι αυτό που επηρεάζει την εμφάνιση του.

Είναι κάτι που μπορούν να κάνουν τόσο μεγαλύτεροι άνθρωποι ώστε να βελτιώσουν την εικόνα τους τόσο και νεότεροι με σκοπό την πρόληψη και την συνεχή αναζωογόνηση και φροντίδα του προσώπου και του σώματος.

Στον αισθητικό βελονισμό γίνεται εφαρμογή ειδικών, εξαιρετικά λεπτών βελονών οι οποίες πυροδοτούν μια σειρά δράσεων στο σώμα μας όπως η αύξηση της κυκλοφορίας στην περιοχή προσώπου και η αύξηση της παραγωγής ελαστίνης και κολλαγόνου στο δέρμα. Διάμεσου αυτών ο αισθητικός βελονισμός μπορεί να πετύχει:

  • Την σύσφιξη και την τόνωση των μύων του προσώπου
  • Την εξομάλυνση λεπτών και βαθιών ρυτίδων
  • Την ομογενοποίηση, τόνωση και εξομάλυνση του χρώματος και της υφής του δέρματος κκάνοντας το να λάμπει
  • Την βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου απο την χαλάρωση
  • Την διαχείριση των μάυρων κύκλων κάτω απο τα μάτια
  • Aνόρθωση (lifting)

 

Επιπλέον ο αισθητικός βελονισμός προσφέρει ένα αίσθημα βαθιάς χαλάρωσης το οποίο είναι από μόνο του αρκετό για να ξεκινήσει κάποιος και είναι πρακτικά ανώδυνος.

Η οργανωμένη επανάληψη συνεδριών μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα και τα κρατάει σταθερά.

 

Eιναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε οτι ολα αυτά τα επιτυγχάνουμε με φυσικά μέσα και τις ίδιες τις φυσικές δυνάμεις και λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος χωρίς να χρησιμοποιούμε καμία χημική ουσία και χωρίς να προκαλούμε παράλυση στους μύες του προσώπου.

Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι υγεία, τόσο σωματική οσο και συναισθηματική και ομορφία είναι ενα και οτι η φροντίδα του εαυτού μας είναι το παν.

Δείτε όλο το άρθρο εδώ

1